O blogu

Ovaj je blog nastao u listopadu 2012., nakon mnogo odvagivanja i razmišljanja, s primarnom namjerom da pišem o onome što volim i da, na kraju krajeva, prenosim i razmjenjujem iskustva, mišljenja i znanja iz tog područja s ostatkom populacije. Teme o kojima pišem ovdje uglavnom su kozmetika, make up, parfemi i neke općenitije teme, većinom vezane uz život jedne žene; što o tome kako nanijeti i nositi određenu kozmetiku, što o savjetima za kombiniranje odjeće i stiliziranje kose, što o eventima koje sam pohađala, što o dolazećim kolekcijama proizvoda nekih brendova itd. Tu i tamo možda uleti i koji video :)vPopis kategorija možete vidjeti sa strane, a ažuriraju se svakim novim napisanim člankom.

Sve recenzije sadrže isključivo moje vlastito mišljenje i temeljene su na iskustvu. U principu ne čitam PR objave prije nego ju napišem da ne bih stekla tzv. potencijalno krivu sliku o proizvodu koja bi utjecala na moju osobnu, već uvijek nastojim dati što točniji i realniji opis. Ako je neki proizvod dobiven na poklon, to će pisati u članku, najčešće na početku ili kraju.

Nisam školovani dermatolog, frizer, kozmetičar ni make up artist, već ovo pišem u najboljoj namjeri i iz hobija, stoga sadržaj koristite na svoju odgovornost. Ako to zanemarite i nastanu eventualne štetne posljedice, nisam odgovorna za njih niti preuzimam odgovornost.

Copyright© 2012 Cydonia MakeUp

Sav sadržaj objavljen na wordpress.cydoniamakeup.com zaštićen je autorskim pravima. Sadržaj nije dozvoljeno kopirati, mijenjati, distribuirati ili koristiti u komercijalne svrhe bez pismene dozvole vlasnika bloga.

Komentiraj